Vroege kampioenen, een slipjessponsor en eetbare kunstgraskorrels

De sociale media van de regionale clubs bieden veel moois. Iedere week een overzicht van de mooiste, grappigste, flauwste, leukste en meest ontroerende berichten. Heb je een tip voor de redactie?

Een aardiggeitje voor onder het voetbaltenue
Een voetbalteam gesponsord door een melkgeitenbedrijf, dat alleen klinkt al erg grappig. Maar Melkgeitenbedrijf Veelers blijkt ook nog eens van het totaalpakket te zijn. En dus wordt het vrouwenteam van Hoeve Vooruit niet alleen in een fraai voetbaltenue gehesen, maar worden er ook bijpassende gesponsorde slipjes bijgeleverd. Inclusief sponsoruiting. Zo zien we het graag.

Veilig eetbare kunstgraskorrels
Bij NEO werden ze er de laatste weken bijkans gek van. De gemeente Borne verbood het de jongste jeugd op kunstgras te spelen en dus hadden de planners bij de Bornse club er ongeveer een dagtaak aan om alle trainingen en wedstrijden van de tientallen jeugdteams in goede banen te leiden. Inmiddels staat het licht weer op groen en dus vond het hoofdbestuur het een mooi moment om de vrijwilligers die zo druk waren geweest te belonen met een heuse kunstgrastaart. En ja, ook de zwarte korrels op de taart kunnen zonder gevaar voor lijf en leden opgegeten worden.

Wie goed doet, goed ontmoet
Als het nieuws weer eens bol staat van allerlei vuiligheid en ellende, zou je bijna vergeten dat de meeste mensen nog gewoon deugen en dankbaar zijn. Zoals deze moeder van een jeugdspeler van MVV’29. De tweet spreekt voor zich. Een mooi voorbeeld van wie goed doet..

 

Kampioeneeh!!
Het is eind november en dus worden we vanaf deze tijd weer overspoeld met kampioensfoto’s van jeugdteams die hun najaarscompetitie. Ook Vroomshoopse Boys JO9-6 was er vroeg bij. Wij kregen de bij dit bericht geplaatste foto van Erwin Heuver opgestuurd. Van harte gefeliciteerd, spelers en staf!

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*