Voetbalhumor, mannequins een stoïcijnse struikelaar

De sociale media van de regionale clubs bieden veel moois. Iedere week een overzicht van de mooiste, grappigste, flauwste, leukste en ontroerendste berichten. Heb je een tip voor de redactie?

Voetbalhumor bij Eilermark
Jaaa, mensen. Geef maar eerlijk toe, uiteindelijk is niets zo leuk als voetbalhumor. Bij Eilermark weten ze daar ook wel raad mee, getuige hun originele felicitatie aan aanvoerder Bas Smienk.

Geen discussie over de kleur van de Sint
Geen onderwerp waar we in Nederland zo ellenlang over door kunnen emmeren als de kleur van de sympathieke hulp van Sinterklaas. Van pikzwart, via roetzwart en fel gekleurd tot roomblank. Bij HSC’21 is er in ieder geval geen enkele discussie over de kleur van de Sint. Die doet al jarenlang in een fraai groenwitte uitmonstering de Haaksbergse club aan.

Excelsior’31 O13 doet een mannequintje
Wat is het internet zonder hypes. Niks. En daarom is er weer wat nieuws bedacht, de Mannequin Challenge. Groepen doen een staaltje “frozen action” en dat wordt dan gefilmd en gedeeld. Deze poging van Excelsior’31 O13 vonden wij toch wel de moeite waard om de hype te voeden.

Funniest Vogido-video’s
Altijd mooi. Er gaat iets mis en dat wordt ook nog op film vastgelegd. Maar, eerlijk is eerlijk, vaak ook een beetje flauw. Deze vonden wij desondanks toch wel erg grappig, al was het maar omdat het slachtoffer wel heel bewonderenswaardig stoïcijns verder gaat na zijn slippertje.

Aramea zet de deur open voor vluchtelingen
We eindigen met een mooi gebaar van FC Aramea. In samenwerking met het Aramees Comité voor vluchtelingen nodigden zij veertig Syrische vluchtelingen uit bij de club om een wedstrijd te bekijken en na afloop gezamenlijk te eten. Hulde.

Een foto die is geplaatst door FC Aramea Enschede (@fcaramea_enschede) op

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*