Vijf redenen om de velden op te zoeken

Pakt Achilles de eerste periode ? (foto: website Achilles)

Ieder weekend zijn er weer voldoende redenen te bedenken om één of meerdere potjes te bezoeken. Wij sommen er vijf voor je op. Deze week: periodetitels af te halen en een wedstrijd tussen zeer ervaren trainers.

1. Periodetitel te vergeven (deel 1)
Twee afdelingen kennen een oneven aantal teams en daarin zijn maar twee periodes. Dit weekend valt de beslissing. In 4D op zaterdag heeft Achilles alles in eigen hand. Wint het vandaag de lastige uitwedstrijd bij PW, dan is het zeker van de periodetitel. Bij ieder ander resultaat is het al uitgespeelde ASV’57 de winnaar. Ook in Aadorp zullend e verrichtingen in Enschede dus met spanning gevolgd worden.

2. Periodetitel te vergeven (deel 2)
In 5B op zondag is het nog niet honderd procent zeker of de beslissing valt. Als Buurse thuis tegen Haaksbergen een punt pakt is het zeker van de periode. Bij een nederlaag en winst van Diepenheim bij GSV’63 moet Buurse in het resterende inhaalduel nog minimaal een punt halen. Buurse heeft dus alles in eigen hand. Diepenheim moet hopen op een klein wondertje.

3. Krasse knarren tegenover elkaar
In de 3e klasse A spelen zondag Suryoye-Mediterraneo en SC Enschede tegen elkaar. Behalve dat Suyoye een heel contingent spelers heeft met een verleden bij SC Enschede is het vooral ook een interessant duel tussen twee zeer ervaren trainers, bij Suryoye Theo Vonk en bij SC Enschede Paul Krabbe. Wie broedt het beste tactische meersterplan uit?

4. Nog een laatste mokerslag van Bon Boys?
In 3C kan Bon Boys nog weer eens een mokerslag uitdelen aan de concurrentie. Tegenstander op De Greune is zondag de virtuele nummer twee DVC’26. Winst Bon Boys ook dit duel, dan gaat het ploeg van Berthil ter Avest met een wel heel prettig gevoel de kerstdagen in.

5. Het is de laatste kans
Op wat kruimels na is komend weekend voor de winterstop echt de laatste kans om uw helden in actie te zien. Laat deze mogelijkheid dus niet voorbij gaan!

Veel plezier!

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*