Voorwaarts koploper in 3D, doelpuntenfestijn in 4D

In de 3e klasse D heeft Wilhelminaschool koploper Oranje Nassau pootje gelicht. De Hengeloërs wonnen met 4-2 op sportpark Ossenkoppelerhoek. Voorwaarts neemt daardoor de koppositie over. In diezelfde afdeling liep RKSV tegen een enorme zeperd op: op eigen veld was Bergentheim met liefst 10-1 te sterk.

2e klasse H
Enter Vooruit slaagde er niet in de subtopper tegen ASC’62 te winnen. In Dalfsen deelden beide teams de punten: 1-1. Omdat DZC’68 wel won, is de achterstand op de koploper opgelopen tot vijf punten. Sparta Enschede heeft zich naast Enter Vooruit op de ranglijst genesteld. Door doelpunten van Daan Akkerman en Xander dekker werd ZAC in Zwolle met 2-0 verslagen. Bij de derby tussen Den Ham en OZC zat het venijn in de staat. De bezoekers uit Ommen kwamen tot twee keer toe terug, maar uiteindelijk hield Den Ham de punten in huis: 3-2. De laatste vier treffers vielen in de slotfase. Hellendoorn en Quick’20 moesten een nederlaag slikken. Hellendoorn ging thuis met 1-0 onderuit tegen DZSV en hekkensluiter Quick’20 kon het op de Vondersweijde niet bolwerken tegen DOS Kampen: 2-5. Bob Snijders scoorde beide Oldenzaalse treffers.

3e klasse D
Voorwaarts is in 3D de nieuwe koploper. De ploeg in Westerhaar met 4-2 van Rijssen Vooruit. De bezoekers namen brutaal een 2-0 voorsprong, maar moesten uiteindelijk toch het hoofd buigen. Jordy Harms was met drie treffers het goudhaantje voor de oranjehemden. Dat Voorwaarts de koppositie overneemt komt ook door de uitglijder van Oranje Nassau. De Almeloërs verloren na zeven zeges op rij in eigen huis met 4-2 van Wilhelminaschool. RKSV leed een beschamende nederlaag tegen Bergentheim. Dat de bezoekers sterker waren was geen schande, dat de teller pas stokte bij 1-10 was dat wel. Drienerlo won met 3-1 bij DES en legde de basis voor die zege in de eerste fase van de wedstrijd, toen het al met 2-0 voor kwam. Juliana’32 won in eigen huis met 1-0 van SVVN en Blauw Wit’66 moest in eigen huis nipt haar meerdere erkennen in Mariënberg: 1-2.

4e klasse D
De doelpunten leken vandaag wel gratis in 4D. Liefst veertig treffers in zes wedstrijden werden er genoteerd. De meesten daarvan vielen in Winterswijk, waar DRC’12 met 8-3 verloor van de plaatselijke FC. Ook Achilles Enschede maakte er acht tegen Zuid Eschmarke. Omdat die niet wisten tegen te scoren, noteerde Achilles de grootste zege van de dag. ASV’57 blijft koploper, nadat het SC Rijssen ook al met duidelijke cijfers versloeg: 1-5. Ook Daarlerveen blijft het goed doen. Zij wonnen ook ruim: MVV’69 moest er met 6-0 aan geloven. De meest normale uitslagen werden genoteerd bij PWBlauwwitters (4-1) en Sportlust GlanerbrugSportclub Daarle (2-2).

1 Reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*