Voetbal dit weekend? Veel zal het niet zijn

Het witte veld van Excelsior'31 (foto: Twitter Excelsior'31)

Nadat vorige week de drie geplande wedstrijden van de Twentse clubs geen van allen doorgingen, lijkt ook dit weekend het aantal wedstrijden tot een minimum beperkt te blijven. De beste kans op het doorgaan van de wedstrijd is er voor derdedivisionisten Quick’20 en HSC’21.

Morgen staat één duel op het programma: Excelsior’31 tegen Urk. Gezien de staat van veld veld van de Rijssenaren (zie foto) en het feit dat de temperatuur nog altijd maar mondjesmaat boven nul komt lijkt het doorgaan van dit duel zeer onzeker.

Voor zondag staan vijf duels op de rol. Daarvan kan er al één geschrapt worden: TVO-BSC Unisson in 4B is inmiddels afgelast. In diezelfde afdeling staat ook LSV-Rietmolen gepland, maar net als bij Excelsior’31 is het veld in Lonneker momenteel nog met een sneeuwlaag bedekt. Het doorgaan van DTC’07-Sportlust Glanerbrug in 5A is ook zeer onzeker.

De kans dat Juliana’32-Quick’20 en HSC’21-Westlandia doorgaan is wel vrij groot. Juliana’32 speelde eerder deze week op eigen veld nog een oefenduel tegen De Treffers en dus mag worden aangenomen dat het kunstgras zondag ook bespeelbaar is. Bij HSC’21 is eerder deze week het kunstgrasveld sneeuwvrij gemaakt, zodat deze wedstrijd waarschijnlijk ook gewoon doorgaat.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*