Trainersnieuws: Roy Workel nieuwe man WVV’34

Roy Workel

WVV’34 en DTC’07 hebben voor komend seizoen nieuwe trainers aangesteld. Hengevelder Roy Workel wordt de nieuwe trainer van WVV’34, Richard Telgenhof Oude Koehorst neemt bij DTC’07 het roer over. Ook opmerkelijk: Kenan Durmusoglu blijft ondanks een eerder aangekondigd afscheid toch bij Luctor et Emergo.

WVV’34 presenteerde zondagavond Roy Workel als opvolger van Joost du Gardijn. Workel is een man van het dorp en de club, want hij was er jarenlang als speler actief. De laatste jaren was hij actief als jeugdtrainer bij HSC’21, onder meer bij A1. Dit seizoen is hij stagiair/assistent bij het eerste elftal. Workel krijgt bij WVV’34 twee sjieke assistenten: Ron Snijders (voorheen onder meer trainer van Quick’20 en Excelsior’31) en Heraclied Mike te Wierik.

Richard Telgenhof Oude Koehorst is de nieuwe trainer van DTC’07. Hij volgt Tim Meijerink op. Telgenhof Oude Koehorst komt over van MVV’29, waar hij een succesvolle periode kende en was eerder actief voor Dindelland, één van de clubs waaruit DTC’07 is ontstaan.

Kenan Durmusoglu is teruggekomen op zijn besluit te vertrekken bij Luctor et Emergo en heeft zijn contract toch verlengd. Op de site van TC Tubantia legt hij uit dat het een gevoelskwestie was. “De spelers en het bestuur wilden zo graag dat ik bleef, dat ik meer en meer begon te twijfelen.”

Remco Hammink stapt na dit seizoen op bij PH. De club uit Almelo stapt over naar het zaterdagvoetbal en doet daardoor een flinke stap terug. PH moet namelijk beginnen in de 4e klasse en doet dat dus zonder Hammink.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*