Stoelendans: Tubantia zit zonder trainer, Kok aan de slag bij Den Ham

Jurgen Kok (foto: Jan Sanderman)

Tubantia zit sinds zondagavond zonder trainer. Bert Jan Heins gooide na de 3-0 nederlaag bij BVC’12 zelf de handdoek in de ring. Ondertussen is de eerste nieuwe trainer voor het komend seizoen ook aangesteld. Jurgen Kok verruilt Hulzense Boys voor Den Ham.

Tubantia maakte zondagavond het vertrek van Bert Jan Heins bekend. De trainer was pas enkele maanden geleden begonnen op sportpark De Bijenkorf. Over de reden van het vertrek hullen zowel de ervaren trainer als de club zich in stilzwijgen. “Dat is iets tussen mij en de club”, is de enige quote die te lezen is op de website van de club.

Terwijl de laatste weken vooral het aanstaande vertrek  van trainers bekend is gemaakt is nu ook de eerste nieuwkomer vastgelegd voor het komende seizoen. Jurgen Kok komt over van Hulzense Boys, dat hij vorig seizoen voor het eerst in haar bestaan naar de 1e klasse leidde. De geboren Leidenaar Kok heeft al veel ervaring in het trainersvak en was eerder onder meer werkzaam bij Roda’46 en Huizen.

Verder zijn er ook weer aan aantal nieuwe vertrekkers bekend. Joost du Gardijn verlaat na drie seizoenen WVV’34 en Gerard Timmers houdt het na twee seizoenen voor gezien bij Langeveen. Harold Oude Veldhuis is per direct opgestapt bij Delden. Hij zat niet op één lijn met het bestuur en de TC over de gedragsnormen in zijn selectie.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*