Stoelendans trainers in volle gang

Foto: website Sportlust Vroomshoop

Bijna dagelijks zijn er weer nieuwe berichten over vertrekkende trainers. In ons nieuwsbericht van ruim een week geleden somden we al het vertrek op van zes trainers, inmiddels kunnen daar weer zeven nieuwe namen aan toegevoegd worden. Het regionale  trainersgilde loopt al warm om één van de dertien lege zitjes in beslag te nemen.

Vandaag rolde het persbericht uit de telex dat Roy Bouck (foto) na dit seizoen vertrekt bij Sportlust Vroomshoop. Na twee seizoenen houdt hij het voor gezien. In zijn eerste seizoen werd hij met zijn club kampioen van de 5e klasse.

Een paar dagen eerder al maakte buurman Vroomshoopse Boys bekend dat er volgend seizoen een andere man voor de groep staat. Eric van Zutphen verlaat de club na twee seizoenen, omdat het pendelen tussen zijn woonplaats Winterswijk en Vroomshoop teveel van het goede is. De ervaren trainer hoopt zijn club dit seizoen opnieuw te behoeden voor degradatie uit de 1e klasse.

Een andere eersteklasser zoekt ook een nieuwe trainer. John Gielink vertrekt na vier seizoenen bij Rigtersbleek. Het was een periode met ups en downs, waarin de club zowel promoveerde naar de hoofdklasse, maar ook weer degradeerde. Dit seizoen kan Rigtersbleek nog geen grote rol van betekenis spelen in de 1e klasse.

Hetzelfde gaat op voor Philip Agteres, die het bij DOS’37 voor gezien houdt. In de drie jaar dat hij trainer was promoveerde hij met de club naar de hoofdklasse, om daar ook weer uit te degraderen. Dit seizoen is DOS’37 middenmoter in de 1e klasse.

Richard Telgenhof Oude Koehorst zal na vier jaar met een goed gevoel vertrekken bij MVV’29. Hij loodste de club uit Harbrinkhoek van de 4e naar de 2e klasse. Als hij er in slaagt de club ook als tweedeklasser achter te laten, is het huzarenstukje compleet.

In de lagere regionen maakten ook twee clubs het scheiden van hun club en de trainer bekend. Laurens Oude Breuil verkast na twee seizoenen bij Bornerbroek en Ronnie Braak gaat na vier jaar weg bij AVC Heracles.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*