Stoelendans trainers: blijvers en vertrekkers op een rijtje

René Nijhuis (foto: website Quick'20)

De trainersstoelendans is in volle gang. Bijna dagelijks stromen berichten binnen over vertekkende en bijtekende trainers. Bij zetten het weer even voor je op een rijtje.

De meest opmerkelijke vertrekker is René Nijhuis. Hij is met Quick’20 bezig aan een zeer succesvol seizoen, maar neemt na deze jaargang na drie seizoenen afscheid. In Tubantia liet Nijhuis vandaag weten dat hij graag door had willen gaan, omdat volgen hem de rek nog niet uit de selectie was.

Ook Kenan Durmusoglu vertrekt na dit seizoen. Hij is momenteel met Luctor et Emergo koploper in de 2e klasse. De oudprof van onder andere Heracles staat voor het tweede jaar aan het roer in Almelo. Otto Krabbe van BWO heeft een langere staat van dienst, maar hij houdt het na vijf behoorlijk succesvolle jaargangen voor gezien.

Ook Clemens Zwijnenberg (Oldenzaal), Edwin Louwes (Borne), Henry Kuipers (ASV’57) en Jacob Posthuma (Zenderen Vooruit) zijn komend seizoen niet meer werkzaam bij hun huidige clubs.

Inmiddels hebben ook verschillende trainers hun contract verlengd. Gerard Bos blijft nog een seizoen bij SDC’12. Hij gaat in Denekamp zijn derde seizoen in. Richard de Boer knoopt er bij KOSC nog een jaar aan vast, hij is sinds deze jaargang trainer in Oldenzaal. Jan Willem van Holland blijft ook komend seizoen bij NEO en gaat al zijn vierde jaar in. Succestrainer Niek Loohuis blijft Losser trouw en gaat komend jaar zijn derde seizoen in. René Belt plakt er een derde seizoen an vast bij BSC Unisson.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*