Stoelendans: nieuwe trainers voor PH, Oldenzaal en Langeveen

Foto: website Sportlust Vroomshoop

De afgelopen week was er weer veel nieuws van het trainersfront. Hoog tijd voor een nieuwe update.

Steeds meer clubs vinden een nieuwe trainer voor het komend seizoen. Zo gaat Roy Bouck (foto) de boeken in als de eerste trainer van zaterdagclub PH. Bouck staat nu nog aan het roer bij Sportlust Vroomshoop. Hij start met PH komend seizoen in de 4e klasse, omdat PH door de overstap naar de zaterdag onderaan de piramide moet beginnen. Joost Klein Buursink neemt het roer bij Oldenzaal komend seizoen over van Clemens Zwijnenberg. Een opmerkelijke overstap, omdat Klein Buursink nu nog speler is van diezelfde club. Jacob Posthuma stapt komend seizoen over naar 5e klasser Langeveen. Hij is nu nog actief bij Zenderen Vooruit dat het in deze afdeling een stuk beter doet.

Erik Assink vertrekt na dit seizoen bij SVZW. De ervaren trainer die al tal van topclubs in het amateurvoetbal diende, degradeerde vorig seizoen met de Wierdense club, maar lijkt de boel nu toch aardig op de rails te hebben.

Een zestal clubs verlengde de verbintenis met hun huidige trainer. Daarvan heeft Mark Dijkstra de langste staat van dienst. Hij begint komend seizoen aan zijn vijfde seizoen bij Hector. Rob Roelofs tekende bij Enter direct voor twee seizoenen bij. Hij is nu bezig aan zijn vijfde seizoen. Ook Björn Hodes (Enter Vooruit), Herman Hegeman (Saasveldia), Luuk Horstink (Hoeve Vooruit) en Noël Spijker (LSV) blijven hun huidige club trouw.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*