Snelders en Van Benthem op proef bij FC Emmen

Rens van Benthem in actie tegen De Dijk (foto: Robert Molnar)

Ryan Snelders en Rens van Benthem krijgen de kans om een contract af te dwingen bij eerstedivisionist FC Emmen. Komende week zijn beiden op proef bij de Drentse club. Dat meldt RTV Drenthe. HSC’21 en Excelsior’31 zijn weer een stapje verder bij het invullen van de selectie voor komend seizoen.

Ryan Snelders en Rens van Benthem zijn de meest opvallende exponenten van het huisige succes van Quick’20. Verdediger Snelders (23) maakt een stormachtige ontwikkeling door en spits Van Benthem (ook 23) is 16 doelpunten dit seizoen zeer trefzeker. Komende week mogen zij in Emmen laten zien wat zij kunnen, waarna besloten wordt of er een profcontact in zit.

Melvin Koetsier (27) en Jurriaan Seppenwoolde (20) hebben hun overeenkomst met Excelsior’31 verlengd. Doelman Koetsier kwam dit seizoen over van HHC en Seppenwoolde is een exponent van de eigen opleiding. Eerder al legde de Rijssensse hoofdklasser Hielke Penterman en routinier Amanuel Isa langer vast.

HSC’21 heeft inmiddels ook speler nummer 14 en 15 van de huidige selectie vastgelegd. Brent Schutte (20) en doelman Wouter Lankheet (24) blijven ook het komend seizoen in Haaksbergen. HSC’21 neemt wel afscheid van de routiniers Koen Garritsen en Robert Wilens. Garritsen begon het seizoen nog als aanvoerde, maar raakte al snel zijn basisplaats kwijt. Robert Wilens kampte sinds zijn terugkeer naar HSC’21 met veel blessures en moet nu genoegen nemen met een bijrol.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*