Slechte zondag voor Quick’20 en HSC’21, TVC’28 verrast

Sjoerd Visschedijk maakte de enige treffer voor HSC'21 tegen Jong Achilles'29 (foto: Rene Waning)

Quick’20 weet weer wat verliezen is. In Utrecht bleek Hercules met 4-1 te sterk. HSC’21 blijft ook kwakkelen, thuis wist de ploeg niet te winnen van hekkensluiter Jong Achilles’29. In de 1e klasse zorgde TVC’28 voor een verrassing door Quick 1888 ruim te kloppen. Ook Tubantia won na lange tijd weer eens.

Derde Divisie B
Quick’20 heeft na acht duels weer eens een nederlaag moeten slikken. Op bezoek bij Hercules gingen de Oldenzalers met liefst 4-1 onderuit. Jeroen Visscher zette Quick’20 kort na rust nog wel op voorsprong, maar daarna nam Hercules het heft stevig in handen. Via twee strafschoppen kwam Hercules op voorsprong. De thuisploeg kreeg daarna vleugels en liep nog uit naar 4-1.  Een slecht moment voor Quick’20 om te verliezen met de topper tegen De Dijk voor de deur. De Amsterdammers wonnen wel en hebben nu een gat geslagen van acht punten.

HSC’21 kwam tegen de beloften van Achilles’29 niet verder dan een teleurstellend gelijkspel. Na een vroege achterstand nam HSC’21 het heft in handen en kwam het via Sjoerd Visschedijk op gelijke hoogte. Ondanks een enorm overwicht, bij vlagen prima spel en de nodige kansen lukte het de Haaksbergenaren maar niet de winnende treffer te scoren.

1e klasse E
Wisselende resultaten voor de Twentse clubs in 1E. Tubantia won na een slechte reeks en het afscheid van trainer Bert-Jan Heins weer eens. Al na een minuut opende Rodi Beukert de score tegen Heino en nog voor rust maakte Vural Ozdemir er via een strafschop 2-0 van. Ekrem Lok en Tayfun Hazir bepaalden de eindstand op 4-0. TVC’28 verraste met een knappe 4-1 overwinning op Quick 1888. De Tubbergenaren kwamen nog wel op achterstand, maar gingen rusten met een 2-1 voorsprong door doelpunten van Jeffrey Huizinga en Stef Roelofs (penalty). na rust maakte Marc Oudehinken de verrassing met twee doelpunten compleet. TVC’28 blijft nog wel laatste, maar heeft de ploegen boven zich weer in het vizier.

De andere Twentse clubs gingen fors onderuit. Rigtersbleek kon de zege op SC Bemmel geen vervolg geven en ging in eigen huis met liefst 3-0 onderuit tegen Orion. De Zweef en Stevo waren nog opgewassen tegen de toppers. Stevo ging bij Bemmel met 4-1 onderuit (doelpunt Thomas Steggink) en De Zweef moest zelfs met 6-1 haar meerdere erkennen in BVC’12. De eretreffer kwam van Stijn Kleinrobbenhaar. Bemmel en BVC’12 steken er ook bovenuit in 1E, waarin de krachtsverschillen verder minimaal zijn. het verschil tussen nummer 4 Quick 1888 en nummer 13 Orion is slechts drie punten

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*