Quick’20 schiet ook OFC aan flarden

Mart Schepers wilt een duel van OFC's Bilal el Yacoubi (foto: Robert Molnar)

Het leek een lastig karwei te worden voor Quick’20 tegen OFC, afgaand op de ranglijst. Dat werd het niet, de Oldenzalers wonnen met 6-1, waarbij Rens van Benthem met vijf treffers de hoofdrol voor zich opeiste. In de eerste klasse E sleepte Tubantia in een subtopduel tegen Rohda Raalte een punt uit het vuur: 1-1.

Derde Divisie B
Een wedstrijd tussen de nummers drie en vier lijkt op voorhand garant te staan voor spanning, maar Quick’20 dacht daar in de strijd tegen OFC anders over. De zwartwitten namen al voor rust een beslissende voorsprong en speelden de wedstrijd na rust kalmpjes uit. Rens van Benthem was de grote man aan Quick-zijde, hij scoorde liefst vijf maal. Melvin Degenaar pikte tussendoor ook weer een doelpuntje mee. Quick’20 kent onderhand een fantastische seizoensstart in de derde divisie, waarin het achter het ongenaakbare De Dijk en Be Quick 1887 op een derde plaats staat.

HSC’21 boekte in het rechterrijtje een belangrijke zege tegen concurrent HBS. Kort na de start van zowel de eerste als de tweede helft scoorde Bas ter Hogt voor de Haaksbergenaren. Erwin Nieuwboer besliste het duel definitief. HSC’21 heeft door de zege weer wat meer lucht gekregen op de ranglijst.

1e klasse E
Tubantia handhaafde haar positie in de subtop door aan de uitbeurt bij Rohda Raalte een punt over te houden: 1-1. Frank Teuiten zette de Hengeloërs voor rust op voorsprong, maar die kon het na rust niet vasthouden. Met de puntendeling mocht Tubantia het meest tevreden zijn. Stevo boekte in de derby tegen De Zweef een 2-0 zege. In Nijverdal scoorden Wilco Broekhuis en Thomas Leus voor de strijdlustige elf uit Geesteren. TVC’28 moest zich op het eigen sportpark De Grote Moat tevreden stellen met een doelpuntloos gelijkspel. Rigtersbleek blijft matig presteren, op bezoek bij laagvlieger Longa’30 werd onnodig met 1-0 verloren.

 

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*