Quick’20 en HSC’21 hebben winterstop slecht verteerd

Joost Exterkate in actie namens HSC'21 tegen Westlandia (foto: Wim Busschers)

Quick’20 en HSC’21 kenden een valse start van 2017. Beide Twentse derdedivisionisten gingen hard onderuit. Quick’20 verloor op bezoek bij het laag geklasseerde Juliana’31 met 5-2, terwijl HSC’21 op eigen veld niet was opgewassen tegen nummer twee Westlandia: 0-3.

Quick’20 begon uitstekend aan de uitwedstrijd in Malden en kwam via Tiemen Zwienenberg al na twee minuten op voorsprong. Daarna ging het echter helemaal mis voor de Oldenzalers. Via twee treffers van Wouter op den Kamp en ééntje van Davey Goudt was de wedstrijd binnen het kwartier al helemaal gekanteld. Met de 4-1 na een half uur spelen door Daley Hoogakker was het duel al voor rust gespeeld. Nadat Stafan de Jong na een uur spelen opnieuw profiteerde van defensief prutswerk van Quick’20 bepaalde Rens van Benthem uit een strafschop de eindstand op 5-2.

HSC’21 en Westlandia hielden elkaar voor rust voetballend in balans. Waar de gasten aanvankelijk het meest dreigend waren, was HSC’21 via Cenk Uguz twee keer dicht bij de 1-0. Kort na rust ging het mis voor HSC’21 toen na knullig balverlies Westlandia via Adnan Bajic kon scoren. Een strafschop, gegeven na 65 minuten en benut door Patrick Batist maakte de opdracht voor HSC’21 nog lastiger. De thuisclub was daarna een  paar keer dicht bij de aansluitingstreffer, maar zag de bezoekers in de slotfase via Jeroen Spruijt nog uitlopen naar een geflatteerde 3-0 overwinning.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*