Quick’20 blijft winnen

Luchtduel bij Orion-De Zweef

Quick’20 blijft uitstekend presteren in de Derde Divisie. zaterdagavond werden de beloften van Achilles’29 geklopt. HSC’21 blijft daarentegen moeizaam presteren. Op bezoek bij koploper De Dijk konden de greonwitten geen potten breken: 2-0.

Derde Divisie
Quick’20
kwam al op zaterdagavond in actie. De beloften van Achilles’29 werden in Groesbeek met 3-2 verslagen. Melvin Degenaar, Rens van Benthem en Ryan Snelders scoorden voor de Oldenzalers, die door twee tegentreffers toch tot het einde in spanning bleven over de afloop van de wedstrijd. HSC’21 maakte in Amsterdam Noord kennis met het fenomeen Dennis Kaars. De spits van koploper De Dijk maakte zijn 16e en 17e treffer van het seizoen en liet daarmee HSC’21 kansloos. De Haaksbergenaren waren aanvallend machteloos, maar mochten tot minuut tachtig blijven hopen op een punt.

Eerste klasse E
Tubantia
verloor in een ongelukkig duel met 2-0 van koploper Bemmel. De Hengeloërs speelden lange tijd met tien man na rood voor doelman Remco Olde Hendrikman. Ondanks de man minder was Tubantia minimaal gelijkwaardig, maar was Bemmel efficiënter in het afstraffen van de foutjes. De Zweef boekte een lekkere zege bij Orion in Nijmegen. Sven Dikkers schoot diep in de tweede helft vanaf de penaltystip de enige treffer van de wedstrijd binnen. TVC’28 hield op de valreep een punt over aan de uitwedstrijd bij Germania (2-2), dankzij doelpunten van Huizinga en Roelofs. Voor Rigtersbleek en Stevo was er geen succes. Eerstgenoemde ging op eigen veld kansloos onderuit tegen Rohda Raalte (0-4), terwijl Stevo – ook op eigen veld – haar meerdere moest erkennen in Heino (0-2).

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*