Philip Agteres verruilt DOS’37 voor SVZW

Philip Agteres (website DOS'37)

SVZW heeft in Philip Agteres zijn nieuwe trainer gevonden. Momenteel is hij nog actief bij DOS’37 waar hij aan zijn derde seizoen bezig is. Hij volgt Erik Assink op in Wierden.

Philip Agteres kwam als speler ook al uit voor SVZW, maar is oorspronkelijk afkomstig van Excelsior’31. Noodgedwongen moest hij al vroeg stoppen met actief voetbal, waardoor hij al een behoorlijke staat van dienst heeft opgebouwd als trainer. Hij was achtereenvolgens actief voor Enter Vooruit, Colmschate (beiden als assistent), Blauw Wit’66, De Zweef, TVC’28 en nu dus DOS’37.

EMOS stelde eerder deze week ook een nieuwe trainer aan. Clemens Zwijnenberg, nu nog actief bij Oldenzaal, volgt Michel Veurink op.

Drie andere clubs verlengden met zijn huidige trainer. Peter Nuchelmans staat ook komend seizoen voor de groep bij het zaterdagteam van Quick’20 en Niek Woesthuis blijft langer bij Juventa’12. Hij man het enkele maanden geleden over van zijn vader René. Dick Beverdam verlengt het contract bij Voorwaarts met een jaar. De trainer uit Rijssen is bezig aan zijn tweede seizoen bij de club uit Westerhaar-Vriezenveensewijk en voert met de club momenteel de ranglijst aan in de 3e klasse D.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*