Nijhof neemt roer over van Boerhof bij HSC’21

Er is weer een nieuw rijtje trainersnieuws. Het meest opmerkelijke bericht is de trainerswisseling bij HSC’21. Daar neemt assistent Daniël Nijhof (foto) het roer over van de huidige trainer Eddy Boerhof. Verder vooral de nodige verlengingen. Uiteraard zit daarbij ook Jos van Gulijk van PW. Hij begint komend seizoen aan zijn 13e jaar bij de oudste club van Twente.

Daniël Nijhof is komend seizoen de eindverantwoordelijke bij HSC’21. Dat is ook meteen de eerste club waar de oud-prof van FC Twente en NEC hoofdtrainer is. Nijhof is sinds 2012 assistent bij HSC’21, wat zijn eerste serieuze trainersjob was. HSC’21 neemt dus afscheid van Eddy Boerhof. Het kind van de club gaat na drie seizoenen op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Bij Rood Zwart (Remco Dokter), Wilhelminaschool (Rutger Kats), PW (Jos van Gulijk), De Zweef (Anton Wennemers), Vasse (Mark Bolink) en Markelo (Anne de Jong) staat komend seizoen dezelfde trainer aan het roer. Bentelo gaat wel op zoek naar een nieuwe trainer. De wegen tussen de club en trainer Bert Stokkingreef scheiden na deze jaargang.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*