Nieuwe trainers voor Tubantia, Vroomshoopse Boys, ZV en Heracles

Ruud Ottenhof op de bank rechts naast hoofdtrainer Gerard Bos (foto: website SDC'12)

De afgelopen 24 uur was er weer een kleine explosie van trainersnieuws. Vier clubs, te weten Tubantia, Vroomshoopse Boys, Zenderen Vooruit en Heracles presenteerden hun nieuwe man voor het komend seizoen.

Karlo Meppelink gaat aan de slag bij Vroomshoopse Boys. De 47-jarige oud-prof van Heracles is nu nog werkzaam bij eersteklasser HZVV in zijn woonplaats Hoogeveen. Bij volgt in Vroomshoop Eric van Zutphen op, die op zijn beurt de overstap maakt naar Tubantia. De 51-jarige Winterswijker gaat het komend seizoen aan de slag in Hengelo. Van Zutphen heeft inmiddels een karrenvracht aan ervaring als trainer in het amateurvoetbal bij Avanti Wilskracht, WVC, FC Winterswijk, Luctor et Emergo en nu dus Vroomshoopse Boys.

Zenderen Vooruit heeft juist bewust een jonge trainer aangesteld met de 33-jarige Ruud Ottenhof. Behoudens een periode bij de beloften van Heracles heeft Ottenhof zijn hele voetballende leven bij DOS’19 en later SDC’12 gespeeld. Nu is hij daar als assistent-trainer aan het werk. Zenderen Vooruit is zijn eerste club als hoofdverantwoordelijke.

Bij AVC Heracles staat Randolph de Fretes komend seizoen aan het roer. Hij is momenteel trainer van de onder 19 van Tubantia. Hij volgt de vertrekkende Ronnie Braak op.

Christiaan Koop blijft ook komend seizoen bij Diepenheim. Hij is momenteel bezig aan zijn eerste seizoen bij de eersteklasser.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*