Nieuwe trainers voor De Esch en Delden, tussenpaus voor Tubantia

Henk Mennegat

Zo kort voor de feestdagen willen veel clubs schijnbaar hun trainersposities ingevuld hebben. De afgelopen dagen vliegt het trainersnieuws ons in hoog tempo om de oren. Een nieuwe update met nieuws over Juliana’32, Delden, De Esch, De Lutte, RKSV, DETO, Tubantia en AJC’96.

De Esch en Delden hebben beiden een nieuwe trainer voor het komend seizoen. Bij Delden gaat komend seizoen Wouter Kwakkelenbos aan de slag. De 43-jarige trainer heeft een lange staat van dienst bij NEO, waar hij niet alleen meer dan driehonderd wedstrijden in het eerste team speelde, maar ook al geruime tijd als jeugdtrainer actief is. Bij De Esch neemt Kris Kempers komend seizoen het roer over van Erik Hazewinkel. De 32-jarige trainer was in het verleden onder meer actief als jeugdtrainer bij FC Twente.

Tubantia heeft de vacature voor de rest van het seizoen, die ontstond na het vertrek van Bert Jan Heins ingevuld. Bert Schippers wordt de tussenpaus, voordat Eric van Zutphen het stokje overneemt. Voormalig prof Schippers was eerder als trainer actief voor onder meer Reutum en Hector.

Vier andere clubs verlengden het contract met hun huidige trainer: DETO, Juliana’32, De Lutte en RKSV. Wouter Weghorst is ook het komend seizoen trainer van DETO. Ondanks dat de club een zeer moeizaam seizoen kent is er vertrouwen in Weghorst en vindt het bestuur hem de juiste man om het beleid dat DETO voor ogen heeft uit te voeren. Marcel Degenaar en zijn assistent Nieck Rörink blijven ook komend seizoen actief bij Juliana’32. Degenaar is bezig aan zijn eerste seizoen.

Robin Klijnstra heeft zijn contract bij De Lutte met een jaar verlengd.  Ook hij is momenteel bezig aan zijn eerste jaargang. Tenslotte gaat ook Henk Mennegat (foto) komend jaar zijn tweede seizoen in. De ervaren trainer blijft nog een jaar bij RKSV.

AJC’96 en trainer Boy Jhan Jhan hebben in overleg hun overeenkomst met directe ingang beëindigd. Jhan Jhan werd bij de club uit Losser  geconfronteerd met een leegloop en staat afgetekend laatste in de 3e klasse A.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*