Jochem de Weerdt nieuwe trainer DOS’37

Jochem de Weerdt (foto: DOS'37)

Jochem de Weerdt wordt de nieuwe trainer van DOS’37. Dat heeftd e club op de nieuwjaarsreceptie bekend gemaakt. Hij is vanaf deze zomer de opvolger van Philip Agteres die overstapt naar SVZW. De Weerdt is op dit moment trainer van hoofdklasser NSC uit Nijkerk.

Met de 39-jarige Jochem de Weerdt haalt DOS’37 een jonge ambitieuze trainer binnen. Hij speelde zeven seizoenen profvoetbal bij Go Ahead Eagles. Daarna was hij nog actief voor WHC en CSV Apeldoorn. Bij die laatste club trainde hij ook de jeugd en was assistent bij het eerste elftal. Ook trainde hij de onder 15 van Go Ahead Eagles. Dit seizoen staat hij bij NSC voor het eerst op eigen benen.

Ook Vosta heeft een nieuwe trainer gevonden. Bij de vijfdeklasser staat komend seizoen Garard Timmers aan het roer. Hij komt over van Langeveen. Hengelo, Victoria’28, De Tukkers en GFC verlengden de contracten met hun huidige trainers. Michael Pelupessy, die bij Hengelo tussentijds Bart Slotman opvolgde, blijft ook komend seizoen aan. Remco Weusthof gaat komend jaar zijn derde seizoen in bij De Tukkers. Voor Romano Lammertink wordt het zijn vierde seizoen bij GFC. Remco van der Weide gaat zijn tweede seizoen in bij Victoria’28.

Bert Jan Heins (eerder dit seizoen vertrokken bij Tubantia) maakt het seizoen af bij Hulzense Boys.

Michel Weiss vertrekt aan het eind van dit seizoen bij ’t Centrum. Hij wordt bij Sparta Enschede assistent van Jeroen Niks.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*