Hellendoorn verrast koploper

Duel tussen DZC'68 en Hellendoorn (zwarte shirts) (foto: Luc Verheij)

In de 2e klasse H heeft Hellendoorn voor een verrassing gezorgd door koploper DZC’68 de eerste punten afhandig te maken. Enter Vooruit had de koppositie kunnen overnemen, maar kwam niet verder dan 3-3 bij OZC Ommen. RKSV pakt in 3D de eerste punten, uitgerekend in de  Rijssense derby tegen RV.

2e klasse H
Op bezoek in Doetinchem bij DZC’69 zorgde Hellendoorn voor een stunt door met 1-0 te winnen. De Doetinchemmers hadden alle vijf duels tot nu toe gewonnen. Verschuur kroonde zich tot matchwinner.  Enter Vooruit had de koppositie kunnen overnemen, maar bleef bij OZC Ommen steken op 3-3. Bij rust keek de ploeg zelf tegen een 3-0 achterstand aan. Sparta Enschede blijft goed presteren. Tegen Be Quick’28 werd na een 4-0 tussenstand met 4-2 gewonnen. Te Morsche scoorde drie maal voor de Enschedeërs. Den Ham pakte een punt bij DZSV (1-1), terwijl Quick’20 na een nieuwe nederlaag (2-0 bij WVF) onderin blijft hangen.

3e klasse D
In de Rijssense derby tegen Rijssen Vooruit pakte RKSV de eerste punten van het seizoen. Acis was het goudhaantje door de enige treffer van de wedstrijd te maken. Voorwaarts en Oranje Nassau blijven de nummers één en twee van de ranglijst. Beiden wonnen hun duel met 1-0. Voorwaarts op bezoek bij DES en Oranje Nassau in de uitwedstrijd tegen Kloosterhaar. Wilhelminaschool handhaaft zich in de subtop door een 4-1 zege tegen Blauw Wit’66. DrienerloJuliana’32 eindigt in 2-1 en SVVN boekt de tweede seizoenszege door de nieuwe hekkensluiter Lemele met 2-1 te verslaan.

4e klasse D
Achilles Enschede heeft de koppositie weer overgenomen van ASV’57. Achilles won met 3-1 bij DRC’12, terwijl ASV’57 in Aadorp onderuit ging tegen Grolse Boys (1-2). Sportlust Glanerbrug is nu tweede na een 2-0 zege bij Zuid Eschmarke. Blauwwitters verloor in eigen huis van laagvlieger FC Winterswijk (0-4), MVV’69 en PW deelden in Marle de punten (1-1) en Daarlerveen won in eigen huis met 2-0 van SC Rijssen.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*