Enter Vooruit en Sparta op schot

Pittig duel tussen Wout Velten van Enter Vooruit en een speler van DOS Kampen (foto: Henk Pluimers)

Enter Vooruit blijft het uitstekend doen in de 2e klasse H. Vandaag boekte het een spactaculaire 8-3 zege op DOS Kampen, waardoor de ploeg tweede blijft achter DZC’68. Sparta Enschede had geen enkele moeite met Hellendoorn: 0-5.

2e klasse H
De topper tussen Enter Vooruit en DOS Kampen ging voor rust nog redelijk gelijk op. Bij de thee was de stand 3-2. Na rust maakte Enter snel een eind aan de aspiraties van DOS, met dank aan de pas 17-jarige Kevin Peppels. Hij scoorde na rust liefst vier treffers op rij. Sparta Enschede had geen kind aan Hellendoorn. Bij rust was het duel als beslist (0-4) en binnen het uur stond de eindstand  op de borden. Danny Reinders en Ronald ter Morsche scoorden beiden tweemaal. Den Ham sprokkelde een puntje (1-1 tegen IJVV), terwijl Quick’20 na de 4-3 thuisnederlaag tegen OZC nog altijd op de eerste overwinning wacht.

3e klasse D
SVVN is na de zege in de derby tegen DES weer met een harde smak op aarde geland. In Westerhaar was Voorwaarts vandaag met liefst 8-2 te sterk. Jordi Harms scoorde drie maal voor de koploper. Ook Rijssen Vooruit boekte een dikke zege, Lemele werd op eigen veld met 5-0 geklopt. Oranje Nassau was in Almelo met 3-1 te sterk voor Bergentheim en blijft daardoor op één punt staan van Voorwaarts. Drienerlo won met 3-2 bij RKSV, dat daardoor puntloos blijft, terwijl Blauw Wit’66 de punten deelde met Kloosterhaar (2-2). Ook Juliana’32 en DES deelden de punten (0-0). Wilhelminaschool moest de eerste nederlaag slikken. Mariënberg was met 3-2 te sterk.

4e klasse D
ASV’57 heeft de leiding genomen in de 4e klasse D door een 6-1 zege bij FC Winterswijk. Achilles Enschede dat niet in actie kwam heeft nog wel een verliespunt minder. Sportlust Glanerbrug (5-0 winst op DRC’12) en Sportclub Daarle (3-1 winst op het nog altijd puntloze Zuid Eschmarke) blijven het ook goed doen. BZSV De Blauwwitters won met 4-1 bij SC Rijssen, terwijl Daarlerveen op bezoek bij PW de eerste seizoenszege boekte (2-4). MVV’69 sprokkelde een puntje bij Grolse Boys (1-1).

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*