Eerste uitzege voor HSC’21

Stef Ottink van HSC'21 legt aan voor de 2-2. (foto: Wim Busschers)

In de Derde Divisie lijkt HSC’21 na een slechte start eindelijk haar draai te vinden. Bij Juliana’31 werd de eerste uitzege van het seizoen geboekt: 2-4. Quick’20 kwam zaterdag in Limburg bij EVV niet verder dan 0-0. In de 1e klasse E weinig goed nieuws van de Twentse afvaardiging. Alleen Rigtersbleek boekte een zege: 5-1 tegen TVC’28

Derde Divisie B
In de uitwedstrijd bij Juliana’31 in Malden toonde HSC’21 zich veerkrachtig. Twee keer werd een achterstand snel weer weggepoetst. In de slotfase trok HSC’21 de wedstrijd definitief naar zich toe. Juliana’31 speelde op dat moment al met tien man na een rode kaart. Cenk Uguz (tweemaal), Stef Ottink en Bas ter Hogt waren trefzeker. Quick’20 moest na vijf overwinningen op rij genoegen nemen met ene punt. In Echt kwamen het traditioneel taaie EVV en de Oldenzalers niet tot scoren. Toch steeg Quick’20 door de nederlaag van Be Quick 1887 naar de tweede plaats.

1e klasse E
Na een matige fase boekte Rigtersbleek eindelijk weer eens een riante zege. In Enschede werd TVC’28 met duidelijke cijfers geklopt: 5-1. De club uit Tubbergen zakt daardoor naar de voorlaatste plaats. Tubantia zakt verder weg uit de top van de ranglijst. In Hengelo was Quick 1888 met 4-2 te sterk. De Nijmeegse traditieclub haalde Tubantia daardoor in op de ranglijst. Ook voor De Zweef en Stevo was er geen succes. De Zweef ging in Groesbeek onderuit bij Germania (4-2), terwijl Stevo in Meppel, ondanks een voorsprong bij rust, haar meerdere moest erkennen in Alcides: 2-1. Beide ploegen zakken daardoor naar het rechterrijtje.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*