Barbaros eerste periodekampioen

Het inhaalweekend heeft de eerste Twentse periodekampioen van het seizoen opgeleverd. Barbaros was veel te sterk voor BSC Unisson en is daarmee al zeker van de periodetitel. Ook Bon Boys deed in 3C goede zaken door te winnen bij VDZ en heeft de eerste periode voor het grijpen.

Na zeven duels in 4B heeft Barbaros al vijf punten voorsprong op achtervolger Avanti Wilskracht. in Boekelo was BSC Unisson duidelijk een maatje te klein. Hakan Kocoz was met drie treffers de grote man aan Henglose zijde. In dezelfde afdeling pakte EMOS de eerste seizoenszege. Markelo werd met duidelijke cijfers geklopt: 4-1.

Bon Boys verstevigde de koppositie in 3C door op bezoek bij het Arnhemse VDZ met 4-2 te winnen. De Haaksbergnaren hebben volgende week tegen FC Trias genoeg aan een punt om de eerste periode in de wacht te slepen.

In 4A boekte Saasveldia een moeizame 1-2 zege op RSC. Door dit resultaat is Losser nog niet zeker van de eerste periode. In 5A wacht Vosta nog altijd op de eerste punten. Ook tegen Bornerbroek – dat nog maar één punt had verzameld – werd er verloren: 1-3.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*